Binneninrichtingen op maat, toegankelijk voor iedereen

In-Ipso kan u helpen met al uw inrichtingen en biedt u een brede waaier van unieke oplossingen, met zowel esthetische als technische expertise. Onze kastdeuren, dressings en binneninrichtingen worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in uw interieur.

Onze filosofie

Wij kunnen u een volledig gepersonaliseerd project aanbieden dankzij afmetingen op maat en een brede waaier aan deur- en profielkleuren: melamine, laminaat, glasfronten in spiegelglas of RAL-gelakt, mat of glanzend…

Realiseer uw wensen

Met het IN-IPSO-gamma kunt u de ruimte in elke kamerconfiguratie optimaal benutten, zelfs onder een helling.
Het ontwerp van onze schuifdeursystemen biedt een hoog niveau van gebruikscomfort dat de veeleisende consument zal bevallen.

Inrichten

Met het IN-IPSO-gamma kunt u de ruimte in uw kamers in elke configuratie maximaal benutten.

 

Scheiden

IN-IPSO biedt u op maat gemaakte creaties om uw ruimtes te scheiden, schuifdeur, glazen deur of scheidingsmeubels, de keuze is aan u.

 

Schikken

IN-IPSO vergemakkelijkt uw inrichting en organiseert alle kamers van uw huis volgens uw verwachtingen.

 

Decoreren

Met een ruime keuze aan materialen, decors en kleuren kunt u uw kastdeuren, dressing met binneninrichtingen perfect afstemmen op het interieur, of uw badkamer, slaapkamer, kantoor, of welk ander meubel dan ook.

 

De realisaties van onze klanten

Elk van onze creaties is uniek, bedacht door onze klanten, op maat gemaakt en in de kijker gezet door onze dealers. Doe ideeën op, laat u inspireren door onze portfolio die regelmatig wordt bijgewerkt met de laatste nieuwtjes op het gebied van design en trends.

Een Franse productie

De 100% Franse productievestiging in de Elzas staat garant voor flexibiliteit en reactiviteit in onze productie. Onze productiehal is uitgerust met een innoverende en geautomatiseerde productielijn, die de traditionele knowhow van meester-schrijnwerkers combineert met de modernste technologieën. De totale oppervlakte van 5500 m2 is bestemd voor enerzijds de verwerking van panelen en anderzijds de speciale productie, assemblage en verpakking. De aanwezigheid van onze producten bij vakmensen die gespecialiseerd zijn in woninginrichting staat garant voor een gepersonaliseerd, esthetisch en functioneel inrichtingsproject en een zorgvuldige installatie.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze producten? Schrijf ons onmiddellijk!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze producten? Schrijf ons onmiddellijk!

In-Ipso

Z.A. Sud, Route de La Petite Pierre
67320 Drulingen
FRANCE

Verdeler worden

U wilt onze producten in uw winkel verkopen? Neem contact met ons op voor meer informatie!